arc's FotoPage

By: arc club

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Aug-2006 17:11 Email | Share | | Bookmark
Kemensah,15-16 July 2006

 
 
sebelum...
View all 7 photos...
ni gamba2 kat kemensah...dah lama dah page ktorng ni tak di update...kesian plak... aku upload ckit2 jer...byk lg gmbr2 lain..k kawan2...arc tetap ROCK!

-missKAM-




Monday, 10-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jerangkang lagi...

i'm the king of the world!!HIBURKAN AKU..!!!hahahaha!!!
laki bini gaduh ker?? =p
pergh...bajet macho...
View all 6 photos...


Thursday, 6-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark



Tuesday, 4-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
dato'

tidur pun macho gak ke
kalu lelong agaknye laku tak
indahnya ciptaan tuhan !
View all 24 photos...


Monday, 3-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jerangkang Trip - ARC (Sblm puasa)

Kancil off road team :)
Semua tengah nak masak.. Yang lain? mandi la. :D
Pondok usang jejaka2
View all 17 photos...
20 Orang ARC members ke Jerangkang waterfall, 2 hari 2 malam, 4 ekor kancil. Alhamdulilah semua balik dengan selamat..

Jerangkang ni mmg best la kalau nak layan 4x4, tapi xde la hardcore sangat.. Tapi kalau kancil boleh lepas tu, kira hardcore la jugak, orang lain pun tercengang mcm mana kancil boleh lepas, pasal kancil orang lain punya..

Daripada parking ke campsite xde la jauh sangat mcm kat Bekelah, tempat tu boleh la muat semua 20 orang, even boleh sampai 60 orang kot, tapi kena split tempat la around kolam tu..

Air best, ada tempat terjun tiruk dalam tu xde la dalam sangat2, tapi boleh la sampai 3 meter dan boleh lemas la

Anyway, kalau ada lagi ajak aku!!!
-paan-


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net